s5 logo
Tag ansvar for samarbejdet
"/html/com_content/article/modalikon.php"

Tag ansvar for jeres samarbejde

Tag ansvar for jeres samarbejde

Mind the Gap(s) | Forretnings- & Organisationsudvikling - Logo
Tag ansvar for jeres samarbejde

TAG ANSVAR FOR JERES SAMARBEJDE

Et ikke helt almindeligt foredrag om

RESULTATER, SAMSPIL, TRIVSEL OG ARBEJDSGLÆDE

Merethe Klint 0093


Mange organisationer kan med fordel gøre op med silo-tænkningen. 

Ofte fører den blot til, at vi arbejder samtidigt hver for sig – frem for at agere i et reelt og konkret samarbejde – på tværs af organisationen.

I dette foredrag åbner Merethe Klint sine deltageres øjne for, hvad samarbejde konkret er, og hvorfor det er nødvendigt, at vi bliver bedre til at samarbejde og høster de mange fordele deraf.

Med en række konkrete indsatser, hjælper Merethe jer med at blive bedre til at bringe hinandens faglighed i spil, selv når I har travlt og mange agendaer er i spil.

Hun sammenligner samarbejdet i en organisation med det arbejde, der foregår i et orkester. Her skal der et helt orkester til at spille rent – men bare en musiker til, at hele orkestret spiller falsk.

Sagen er nemlig, at publikum ikke kan høre, hvem af musikerne, der spiller falsk. De kan bare høre, at musikken ikke lyder godt. Sådan er det også i din organisation: Kunder, medlemmer eller borgere kan ikke høre, hvem der har lavet en fejl eller misset en deadline. De kan bare konstatere, at den oplevede løsning, ikke levede op til forventningen.

Foredraget kan med fordel opleves af såvel ledergrupper som ledere og medarbejdere sammen. Merethe peger ikke fingre ad nogen. Hun gør det nærmere klart, at samarbejde ikke er et fænomen, der kan påduttes hverken ledere eller medarbejdere og vupti, så fungerer det. Det er en vigtig øvelse, som alle ansatte har både et individuelt -og et kollektivt dagligt ansvar for at tage del i.

I foredraget sætter Merethe Klint fokus på, hvorfor et velfungerende samarbejde er nøglen til:

  • Forbedret arbejdsmiljø gennem øget trivsel og motivation 

  • Øget kundetilfredshed

  • Psykologisk tryghed

  • Øget forståelse for hinandens respektive faglighed

  • Færre konflikter

  • Mindre oplevelse af stress blandt medarbejdere og ledere

Læs her, hvad andre deltagere siger om lignende foredrag:

Merethe er en superskarp og professionel formidler, der leverer varen hver gang"
Birgit Tygesen
Programchef hos Ledernes KompetenceCenter
Verdensklasse formidler og et engagement i særklasse! Der er langt imellem så dygtige formidlere, og det her var en af "stjernerne" - nok noget af det bedste jeg har oplevet"
Deltager
Foredrag 2019
Merethe knows how to make the whole team listen to her, while she takes control and guides them, ensuring that they all train, perform and shine!"
Anne Høygaard Egebjerg
Haldor Topsøe A/S

 

Merethe Klint
Merethe Klint er organisationskonsulent - og musiker

Hun har siden 2007 undervist ledere og medarbejdere fra et utal af organisationer ; offentlige såvel som private; - herunder:

A. P. Møller - Mærsk, Rigspolitiet, Kulturministeriet, Region Sjælland, Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune, Bahne, Cirkel K, COOP, Røde Kors, DBU og DTU og fra 2012 har hun været fast tilknyttet Ledernes KompetenceCenter.

Hun er ikke i tvivl om, at danske arbejdspladser generelt har virkelig dygtige og dedikerede medarbejdere – men de har for lidt fokus på reelt, forpligtende samarbejde. 

Hun er desuden forfatter til 2 bøger: LYT! om samspil i organisationer (2017) og Grundbog i Projektledelse (2021).

Din investering i Tag ansvar for jeres samarbejde afhænger blandet andet af antal deltagere, længden på foredraget og hvilken sammenhæng foredraget indgår i.

Derfor skal du aldrig holde dig tilbage i forhold til at kontakte mig, så vi kan finde ud af en konkret løsning for jer.

Prisen inkluderer altid et forudgående møde, hvor jeg tuner ind på jeres dagligdag og udfordringer, så jeg kan justere eksempler og løsninger til den konkrete hverdag, I har. 

Dertil kommer eventuel kørsel udenfor Sjælland samt eventuel overnatning, hvis det vil være til jeres fordel, at jeg ankommer dagen før arrangementet foregår. Prisen inkluderer ikke udgifter til lokale og forplejning af deltagerne. 

Er du i tvivl om, hvorfor du skal booke Merethe Klint, til jeres næste arrangement?

Her er 4 resultater, som andre har fået ud af at samarbejde med mig:

25 % højere medarbejdertilfredshed

30 % højere kundetilfredshed

30 % højere tillid til ledelsen

10 % sparet på driftsbudgettet

 

SKAL VI BYTTE?

DU FÅR: Mine 3 bedste råd til at få

→ Bedre trivsel
→ Større arbejdsglæde
→ Højere kundetilfredshed

(og som følge af det: Bedre bundlinje)

JEG FÅR: Din email-adresse.


Samtidig får du frit abonnement på mit nyhedsbrev om organisationsudvikling og ledelse

*Skal udfyldes