s5 logo
Tag ansvar for samarbejdet
"/html/com_content/article/modalikon.php"

Tag ansvar for jeres samarbejde

Tag ansvar for jeres samarbejde

Mind the Gap(s) | Forretnings- & Organisationsudvikling - Logo
Tag ansvar for jeres samarbejde

FRA ENKELTPRÆSTATIONER TIL KOLLEKTIV SUCCES:

Sådan styrker du sammenhængskraften og trivslen

i din organisation

Merethe Klint 0093

Jeg har en mission!

 

Jeg vil skabe organisationer, hvor der er sammenhængskraft.

Hvor resultater og værdiskabelse går hånd i hånd med gode kunde- og borgeroplevelser, og hvor der samtidig er et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor mennesker kan trives.

 

Det er ambitiøst! 

 

Men det er også realistisk.

Det ved jeg, for det har jeg igennem de sidste mange år hjulpet organisationer med. Og det kræver faktisk ikke meget andet af jer, end at vi lige får justeret lidt på jeres måde at tænke på - og at I vil det, selvfølgelig. 

Når jeg kigger ud på de mange organisationer, jeg i årenes løb har været i berøring med, så ser jeg:

  • Dygtige medarbejdere

  • Engagerede medarbejdere

  • Dedikerede medarbejdere

Men jeg ser også medarbejdere og ledere, som har meget fokus på deres egne opgaver - og ikke så meget på sammenhængskraften imellem de enkelte medarbejdere, afdelinger og forretningsområde.

Mange ledere og medarbejdere ved godt, at fokus på samarbejde og sammenhængskraft er vigtigt, men jeg oplever stadig, at mange finder det svært, og at mange organisationer derfor stadig kæmper med en udbredt grad af silotænkning og et markant fokus på den enkelte medarbejders præstation.

Eksempelvis belønner vi ofte månedens medarbejder i stedet for at anerkende indsatsen, hvor fællesskabet og den helhedsorienterede tilgang til arbejdet lykkes.

Realiteten er, at mange organisationer ikke samarbejder - de arbejder nærmere bare side om side.


Forestil dig, at din organisationen er et band. Her bliver det hurtigt tydeligt, hvis ikke alle musikerne formår at arbejde sammen. Hvis bare én musiker spiller falsk, så spiller hele bandet falsk - og publikum får en dårlig oplevelse. Det samme gælder for din organisation, selv om det er nogle lidt andre ting, vi skal "lytte" efter.

I dette foredrag, som er baseret på OS-modellen og bogen LYT! - om samspil i organisationer, åbner Merethe Klint deltagerens øjne for:

  • Hvorfor et strategisk fokus på samarbejde er afgørende for at overvinde silotænkningen, så den kollektive indsats skaber succes for alle

  • Hvad det indebærer at samarbejde på en forpligtende og understøttende måde - og derved hvad I sandsynligvis har for lidt fokus på i dag, og hvad I med fordel kan styrke

  • Hvordan få, konkrete justeringer kan styrke sammenhængskraften i organisationen til gavn for såvel opgaveløsning, kundeoplevelser og arbejdsmiljø

  • Hvilken effekt det vil have på både den økonomiske og menneskelige bundlinje

 

Foredraget henvender sig både til ledergrupper og til ledere og medarbejdere i fællesskab. Merethe peger ikke fingre og hun placerer ikke skyld eller ansvar på nogen specifikke grupper. Hun understreger snarere, at samarbejde ikke kan påtvinges hverken ledere eller medarbejdere med et trylleslag. Det er en afgørende praksis, som alle ansatte individuelt og kollektivt har daglig ansvar for at bidrage til.

Læs her, hvad andre deltagere siger om lignende foredrag:

Merethe er en superskarp og professionel formidler, der leverer varen hver gang"
Birgit Tygesen
Programchef hos Ledernes KompetenceCenter
Verdensklasse formidler og et engagement i særklasse! Der er langt imellem så dygtige formidlere, og det her var en af "stjernerne" - nok noget af det bedste jeg har oplevet"
Deltager
Foredrag 2019
Merethe knows how to make the whole team listen to her, while she takes control and guides them, ensuring that they all train, perform and shine!"
Anne Høygaard Egebjerg
Haldor Topsøe A/S

 

Merethe Klint
Merethe Klint er organisationskonsulent - og musiker

Hun har siden 2007 inspireret, rådgivet og undervist ledere og medarbejdere fra et utal af organisationer ; offentlige såvel som private; - herunder:

A. P. Møller - Mærsk, Rigspolitiet, Kulturministeriet, Region Sjælland, Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune, Bahne, Cirkel K, COOP, Røde Kors, DBU og DTU og fra 2012 har hun været fast tilknyttet Ledernes KompetenceCenter.

Hun er ikke i tvivl om, at danske arbejdspladser generelt har virkelig dygtige og dedikerede medarbejdere – men de har for lidt fokus på den styrke, der ligger i et reelt, forpligtende samarbejde.

Hun er desuden forfatter til 2 bøger: LYT! om samspil i organisationer (2017) og Grundbog i Projektledelse (2021).

Din investering for at få den nødvendige viden til at styrke sammenhængskraften og den kollektive succes afhænger af antal deltagere og længden på foredraget.


Prisen inkluderer altid et forudgående møde, hvor jeg tuner ind på jeres dagligdag og udfordringer, så jeg kan justere eksempler og løsninger til den konkrete hverdag, I har. 

Prisen inkluderer ikke udgifter til lokale, forplejning af deltagerne og transport til og fra afholdelsesstedet.

Er du i tvivl om, hvorfor du skal booke Merethe Klint, til jeres næste arrangement?

Her er 4 resultater, som andre har fået ud af at samarbejde med mig:

25 % højere medarbejdertilfredshed

30 % højere kundetilfredshed

30 % højere tillid til ledelsen

10 % sparet på driftsbudgettet

 

SKAL VI BYTTE?

DU FÅR: Mine 3 bedste råd til at få

→ Bedre trivsel
→ Større arbejdsglæde
→ Højere kundetilfredshed

(og som følge af det: Bedre bundlinje)

JEG FÅR: Din email-adresse.


Samtidig får du frit abonnement på mit nyhedsbrev om organisationsudvikling og ledelse

*Skal udfyldes